A D R E S  :
Noorderstrand 2 (Zwarte Pad) Scheveningen

Kom je met het openbaar vervoer? Dan zijn dit de opties:

Centraal Station Den Haag: Tram 9, Bus 22

Station Hollands Spoor Den Haag: Tram 9 & Tram 1

Den Haag Centrum: Tram 1 & 9, Bus 22

C O N T A C T  :
Voor meer informatie over feesten, partijen en bruiloften kan je contact opnemen met Marjolein Veerman, door een email te sturen naar info@naturel.info of te bellen naar 06 81 28 39 07

(Let op: wij gebruiken geen Whatsapp, Facebook Messenger en soortgelijke communicatiekanalen maar houden het graag bij het ouderwetse bellen en emailen).

Reserveren? Gebruik ons reserveringssysteem rechtsonderin!

Voor overige vragen kan je bellen met 06 81 28 39 07.

O P E N I N G S T I J D E N  :
Vaste openingstijden hebben we bij Naturel niet. We gaan mee met het weer. Zolang het niet pijpenstelen regent zijn wij open! Wel hebben wij enkele besloten dagen voor bijvoorbeeld huwelijken. Bij twijfel kan je altijd op onze homepage kijken, daar vermelden we elke ochtend of we open zijn of niet. Je mag ook altijd even bellen!

W E R K E N  B I J  N A T U R E L :
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers die het leuk vinden op het strand te werken. Ervaring is fijn maar zeker niet verplicht. Stuur een email met je motivatie, eventuele ervaring en een gezellige foto van jezelf naar info@naturel.info en wie weet hoor jij binnenkort bij onze tribe!

NATUREL IS GETTING GREEN 🌿
Als je op de mooiste plek van Scheveningen je strandtent mag opbouwen, omgeven door de prachtige natuur van duinen, strand en zee, dan wil je zoveel mogelijk proberen de natuur in haar huidige staat te behouden en zo min mogelijk te belasten. Niet alleen wij maar ook onze kinderen en kleinkinderen moeten van dit moois kunnen genieten. Om deze reden proberen wij zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Dit is lang niet altijd makkelijk en haalbaar, en is een continu proces, maar bij elke keuze die we maken proberen we duurzaamheid in ons achterhoofd te houden. Zo gebruiken wij geen Single Use plastic meer, kopen waar haalbaar BIO producten in, bieden zo weinig mogelijk vlees aan op de menukaart en zijn al onze schoonmaakmiddelen voorzien van een ECOlabel. Daarnaast zorgen we ervoor dat de personeelskleding op een eerlijke manier gemaakt wordt, met oog voor natuur maar ook zeker voor goede arbeidsomstandigheden voor degene die het maken. Om ons nog verder in de goede richting te helpen zijn wij momenteel bezig ons Green Key certificaat te halen, het grootste duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche.
Heb je tips of ideeën hoe we dingen beter aan zouden kunnen pakken? Let us know!
 
Check hier onze MVO verklaring.